Ερχεται το ολοήμερο Φεστιβάλ Τρύγου στη Χελιδόνα Ευρυτανίας

Ερχεται το ολοήμερο Φεστιβάλ Τρύγου στη Χελιδόνα Ευρυτανίας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα «μωσαϊκό» Fest Event με πληθώρα εκδηλώσεων και street food γαστρονομικής εμπειρίας ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη από τις 12:00 το πρωί, στη Χελιδόνα Ευρυτανίας. Πρόκειται για ένα ολοήμερο φεστιβάλ Τρύγου που τείνει να γίνει θεσμός επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ξακουστά δρώμενα του Νομού Ευρυτανίας.

Ένας εκρηκτικός θίασος μουσικών συγκροτημάτων, ακροβατών και ζογκλέρ θα παρασύρουν τον επισκέπτη σε ένα ξέφρενο γλέντι Διονυσιακής μυσταγωγίας μέθης και χορού σε μονοπάτια Swing Jazz – Rock, Δημοτικής και Βαλκανικής μουσικής με Χάλκινα και Γκάιντες και σε αυθεντικούς Λαϊκούς και Ρεμπέτικους ήχους.

Η αναπαράσταση τρύγου θα γίνει συνοδεία γεύσεων και τοπικών προϊόντων από παραγωγούς της Ευρυτανίας αλλά και άφθονο δωρεάν κρασί ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν έκθεση φωτογραφίας, παιδικό διαδραστικό πρόγραμμα, κουκλοθέατρο ΝΟΙ. 

Το Φεστιβάλ τρύγου στην Χελιδόνα Ευρυτανίας διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό σύλλογο Χελιδόνας, «Άγιος Γεώργιος», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή