Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν ποδηλάτη την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν ποδηλάτη την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενέδρα έστησαν άγνωστοι εναντίον 32χρονου ποδηλάτη, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετα τις 10 το βράδυ στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους, έναν Ρουμάνο υπήκοο που εργάζεται ως νυχτοφύλακας στην περιοχή, κι αφού τον πυροβόλησαν, πιθανότατα με πυροβόλο όπλο, χάθηκαν στο σκοτάδι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, παρότι αιμόφυρτος ο 32χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αστυνομικές αρχές του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ «κλειδί» στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα αποτελέσει η κατάθεση του θύματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή