Ολυμπιακός: Με ευρωπαϊκή συνταγή κόντρα στην Τότεναμ

Ολυμπιακός: Με ευρωπαϊκή συνταγή κόντρα στην Τότεναμ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός μέσω των social media έδωσε το στίγμα του. «Η καρδιά μας και το μυαλό μας είναι στον αγώνα με την Τότεναμ», αναφέρουν σε ποστάρισμά τους ενόψει του αυριανού αγώνα οι «ερυθρόλευκοι». Και πώς να μην είναι άλλωστε;

Σίγουρα, όπως πολλάκις έχουν αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ομως όταν αύριο στο «Καραϊσκάκη» θα παίζει ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ και θα δίνει το σύνθημα για το ταξίδι στα αστέρια, όλα τα άλλα –τουλάχιστον για 90 λεπτά– περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά έχοντας απέναντί του την περυσινή φιναλίστ, Τότεναμ, γνωρίζοντας ότι το πρώτο βήμα είναι και το πιο καθοριστικό. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας δώσει ήδη έξι ματς για τα προκριματικά, έχουν κολυμπήσει από νωρίς στα βαθιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να αλλάξει τη ρότα του, όσον αφορά την ενδεκάδα και θα ποντάρει στους παίκτες που έβαλαν την ομάδα στους ομίλους. Μάλιστα, όπως φαίνεται στη διάθεσή του θα είναι και ο Σεμέδο, ο οποίος νίκησε τη μάχη με τον χρόνο και αύριο καλείται να νικήσει και στη μάχη με αντίπαλο τον Χάρι Κέιν, το βαρύ πυροβολικό των «πετεινών». 

Οσον αφορά την Τότεναμ, πήρε μπροστά τη χειρότερη στιγμή, καθώς νίκησε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ερυθρός Αστέρας, επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Ιντιγια, ενώ η Μπάγερν άφησε άλλους δύο βαθμούς στο εκτός έδρας 1-1 με την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα, Λειψία.

• Σε διπλή συνέντευξη που παραχώρησε στην O jogo και στη Record, ο Πέδρο Μαρτίνς, παραδέχθηκε ότι οι απαιτήσεις φέτος στον Ολυμπιακό είναι αυξημένες, ενώ όσον αφορά τον αγώνα με τους Αγγλους, είπε ότι η ομάδα του, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Ερωτηθείς για την εξωαγωνιστική περιπέτεια του Σεμέδο, είπε ότι τον κρίνει ως επαγγελματία και για τα όσα προσφέρει στην ομάδα και πρόσθεσε ότι είναι ένας παίκτης με μέλλον. Τέλος, αναφερόμενος στην αντιπαλότητα επεσήμανε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι χειρότερα από ό,τι στην Πορτογαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή