Βόλεϊ: Η Ρουμανία έδωσε την πρόκριση στην Ελλάδα

Βόλεϊ: Η Ρουμανία έδωσε την πρόκριση στην Ελλάδα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Ελλάδα αγωνίστηκε η ομάδα της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ των ανδρών. Οι Ρουμάνοι υπερίσχυσαν, στο Μονπελιέ, της Πορτογαλίας με 3-1 και έδωσαν στην Ελλάδα την πρόκριση για ένα πόντο. Οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν, κατά πάσα πιθανότητα, τη Ρωσία στη Λιουμπλιάνα, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η μόνη περίπτωση για να περάσει η Ελλάδα στην επόμενη φάση ήταν να νικήσει η Ρουμανία την Πορτογαλία με 3-1 αλλά και πάλι έπρεπε να υπήρχε καλύτερος συντελεστής πόντων. Και όλα πήγαν κατ΄ ευχήν, και η τύχη χαμογέλασε στα παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την προσπάθεια που έκαναν. Η εθνική είχε 432 πόντους και η Πορτογαλία 433 και, έτσι, οι Ίβηρες βρέθηκαν στην 5η θέση ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε ως τέταρτο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εθνική θα βρει απέναντί της στα νοκ άουτ παιχνίδια τη Ρωσία. Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του Λονδίνου είναι στην πρώτη θέση του ομίλου της και θα παίξουν με τη Σλοβενία που είναι δεύτερη. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στη Λιουμπλιάνα.   

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή