Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο όπως… Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο όπως… Ολυμπιακός

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν έπαιζε χωρίς Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Καβάνι; Κανένα πρόβλημα… Με σημαιοφόρο τον Ανχελ Ντι Μαρία, η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε… παρέλαση την πολυαναμενόμενη μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και απέκτησε καθαρό προβάδισμα όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «βασίλισσα» δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που είχε πάρει τρία συνεχόμενα τρόπαια μέχρι να τη διαδεχθεί τον περασμένο Μάιο η Λίβερπουλ και μάλλον πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη που ηττήθηκε μόνο με 3-0 (14΄, 33΄ Ντι Μαρία, 90΄ Μενιέ), μιας και οι Παριζιάνοι την απείλησαν πολύ περισσότερο απ’ όσο απειλήθηκαν. Σωστά δεν μέτρησαν γκολ του Μπέιλ στο 35΄ και του Μπεζεμά στο 76΄. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μπριζ και Γαλατασαράι ήλθαν ισόπαλες 0-0 στο Βέλγιο.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, η Μπάγερν ζορίστηκε, αλλά νίκησε τελικά 3-0 (35΄ Κομάν, 80΄ Λεβαντόφκσι, 90΄ Μίλερ) τον Ερυθρό Αστέρα στο Μόναχο και είναι μόνη στην κορυφή. Η… Σάλτσμπουργκ της χθεσινής ημέρας ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία συνέτριψε με 4-0 (10΄ Λέοβατς, 31΄, 42΄, 78΄ Ορσιτς) στην Κροατία την Αταλάντα και μοιράζεται την κορυφή του 3ου ομίλου με τη Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε 3-0 (24΄ Μαχρέζ, 38΄ Γκουντογκάν, 76΄ Ζέσους) τη Σαχτάρ Ντόνεσκ στην Ουκρανία.

Η συγκατοίκηση στην κορυφή και του 4ου ομίλου χάλασε την τελευταία στιγμή, όταν η Ατλέτικο ισοφάρισε σε 2-2 (70΄ Σάβιτς, 91΄ Ερέρα – 48΄ Κουαδράδο, 65΄ Ματουιντί) τη Γιουβέντους στη Μαδρίτη από 0-2 και άφησε τη  Λοκομοτίβ Μόσχας μόνη πρώτη μετά το εντυπωσιακό 2-1 (25΄ Χόβεντες αυτ. – 16΄ Κριτσόβιακ, 37 Μπαρίνοφ) επί της Μπάγερ μέσα στο Λεβερκούζεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή