Κλοπ: Απορώ με το πέναλτι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Γερμανοί ήταν στο επίκεντρο της πρώτης βραδιάς του Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως στα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της Τρίτης, με τον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ να τα βάζει με τους Γερμανούς διαιτητές του αγώνα με τη Νάπολι για το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η ιταλική ομάδα, στη νίκη της με 2-0 στο Σαν Πάολο.

«Δεν ήταν πέναλτι και απορώ, αφού τόσο οι διαιτητές όσο και οι βιντεοδιαιτητές ήταν όλοι Γερμανοί και έχουν πείρα από το VAR στη Γερμανία», είπε ο κ. Κλοπ.

«Εντελώς ασυνήθιστο» για τον Φίρχιλ φαν Ντάικ χαρακτήρισε ο αγγλικός ραδιοσταθμός Talksport το λάθος του Ολλανδού αμυντικού, που επέτρεψε στον Φερνάνδο Γιορέντε να σκοράρει και να πάρει αυτό που χαρακτηρίστηκε ως μικρή εκδίκηση για τον παίκτη που λίγους μήνες πριν έχασε με την Τότεναμ το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λίβερπουλ στον τελικό.

Ετσι η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ από το 1994 που ηττήθηκε στον πρώτο της αγώνα της ευρωπαϊκής σεζόν, ενώ εντύπωση έκανε ο πανηγυρισμός των «παρτενοπέι» στη λήξη, με τον Κώστα Μανωλά να χορεύει στη σέντρα φορώντας τη φανέλα που μόλις είχε πάρει από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι Γερμανοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ θεωρούσαν εαυτούς αδικημένους από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, με τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος έχασε και πέναλτι, να τονίζει ότι «με βάση την απόδοση, έπρεπε να έχουμε νικήσει». Ενας άλλος Γερμανός, όμως, ο τερματοφύλακας Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, νίκησε τόσο τον Ρόις όσο και τους υπόλοιπους παίκτες της Ντόρτμουντ, με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι έδειχνε εμφανώς ανέτοιμος στον πρώτο του αγώνα φέτος, ως αναπληρωματικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή