Εξάρχεια: Ξηλώθηκε το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών από την πλατεία

Εξάρχεια: Ξηλώθηκε το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών από την πλατεία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην απομάκρυνση κοντέινερ από την πλατεία των Εξαρχείων προέβησαν το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Αθηναίων και η ΕΛ.ΑΣ., σε συντονισμένη επιχείρηση. 

Το εν λόγω κοντέινερ χρησιμοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια από διάφορες συλλογικότητες και η απομάκρυνσή του έγινε με τη χρήση γερανού, συνοδεία πολλών αστυνομικών, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Εξάρχεια: Ξηλώθηκε το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών από την πλατεία-1

Παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε παρεμβάσεις συντήρησης σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας, αποκαθιστώντας ζημιές κ.ά

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, «οι δράσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την νέα δημοτική αρχή για  τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχει η εφαρμογή του  ξεκίνησε ήδη».

Εξάρχεια: Ξηλώθηκε το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών από την πλατεία-2

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη.  Με δράσεις  που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο  και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών.  Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή