Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή και επισήμως στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2020 για τον Γουές Αντερσον (φωτ.), με τη δέκατη ταινία του. Οπως ανακοινώθηκε από την παραγωγό εταιρεία, το «The French Dispatch» θα κυκλοφορήσει μέσα στο προσεχές έτος, προς χαρά των πολλών θαυμαστών του Αμερικανού δημιουργού. Οσο για την υπόθεση, αυτή χαρακτηρίζεται ως «ερωτική επιστολή στη δημοσιογραφία» και εκτυλίσσεται στο παράρτημα μιας αμερικανικής εφημερίδας στη Γαλλία του 20ού αιώνα. Το δε εντυπωσιακό καστ περιλαμβάνει τους Μπενίσιο ντελ Τόρο, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τίλντα Σουίντον, Μπιλ Μάρεϊ, Τιμοτέ Σαλαμέ κ.ά.

(…) Ξανά στη δράση γυρίζει, όπως όλα δείχνουν, και το ιστορικό ελληνικό ροκ συγκρότημα Λευκή Συμφωνία. Ο επικεφαλής Θοδωρής Δημητρίου και η παρέα του βρίσκονται ήδη στο στούντιο, ετοιμάζοντας έναν καινούργιο δίσκο, μετά τα «Χρώματα» του 1996. Κυκλοφόρησαν μάλιστα ως προπομπό και ένα ωραίο τραγούδι με τίτλο «Μέχρι τον θάνατο», ενώ στις 4/10 θα εμφανιστούν για συναυλία στο Κύτταρο.

(…) Τελευταίες χρηστικές πληροφορίες για τις τρεις επερχόμενες –και sold out– συναυλίες των Florence and the Machine στην Αθήνα. Οσον αφορά εκείνες του Ηρωδείου (19, 22/9) η ώρα προσέλευσης είναι 7.30 μ.μ. ενώ τονίζεται πως οι πόρτες του κάτω διαζώματος θα κλείσουν στις 9 μ.μ. Αντίστοιχα και στο Γαλάτσι (21/9), όπου όμως η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.35 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή