Οκτώ συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας

Οκτώ συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για την εξάρθρωση κυκλωμάτων που εμπορεύονται και διακινούν λαθραία τσιγάρα.

Ειδικότερα, στη νέα αυτή δράση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θεάτρου, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης Αττικής, εντοπίστηκε χώρος όπου αποθηκεύονταν και διακινούνταν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίου 2.832 πακέτα τσιγάρα και 1.045 συσκευασίες καπνικών προϊόντων, ενώ συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται από τους βασικούς συντελεστές των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος των οκτώ αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή