Ποδόσφαιρο: Βίοι… αντίθετοι για Τερζή και Φερέιρα

Ποδόσφαιρο: Βίοι… αντίθετοι για Τερζή και Φερέιρα

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πικρή γεύση που αφήνει ένα γκολ στις καθυστερήσεις έφυγαν την Κυριακή το βράδυ από την Τούμπα οι παίκτες του Αρη. Οι «κίτρινοι», που προηγήθηκαν δύο φορές μέσα στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ, δεν ξέρουν αν το ποτήρι είναι τελικά μισογεμάτο ή μισοάδειο, έπειτα από το 2-2 στην Τούμπα.

Βέβαια, η ουσία είναι ότι ο Αρης με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του παρέμεινε αήττητος έχοντας την προηγούμενη αγωνιστική και το 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Κάτι που αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη, καθώς δεν αποκλείεται ο Τερζής να μονιμοποιηθεί.

Ο Αγγελος Χαριστέας, άλλωστε, μιλώντας μετά το ντέρμπι στις κάμερες τόνισε ότι θα γίνει κουβέντα μαζί του και αν το επιθυμεί και ο ίδιος, τότε δεν αποκλείεται να του δοθεί και επίσημα το χρίσμα να κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κ. Τερζή, οι παίκτες τον θέλουν, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους και εγώ προσωπικά θέλω να μείνει στην ομάδα, αντί να ψάχνουμε για άλλον. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, από κοινού. Τα δύο ματς που πέρασαν ήταν κομβικά και πολύ δύσκολα, τα έβγαλε άψογα και έτσι δικαιούται να έχει τον πρώτο λόγο», είπε ο αθλητικός διευθυντής του Αρη.

Από εκεί και πέρα, τα νέα δεν είναι καλά για τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός γκολκίπερ έσπασε την κλείδα του και θα υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Στον ΠΑΟΚ, το κλίμα για τον Αμπελ Φερέιρα είναι τελείως διαφορετικό. Ο «Δικέφαλος» σε ακόμα ένα ματς δέχθηκε δύο γκολ και σίγουρα δεν μπορεί κάθε φορά να πετυχαίνει τρία (όπως είχε συμβεί στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική) για να παίρνει τη νίκη. Μάλιστα, την Κυριακή έσωσε το αήττητό του την τελευταία στιγμή, ενώ μπροστά του έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την, αναγεννημένη με τον Κωστένογλου στον πάγκο της, ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απέφυγε την κριτική και την γκρίνια για την ανασταλτική λειτουργία του «Δικεφάλου», ο οποίος μετρά ήδη έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Τουλάχιστον η απώλεια των βαθμών προχθές, ξεπεράστηκε (σχεδόν) αναίμακτα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεφύγει στη βαθμολογία. Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τονίζουν ότι ο Φερέιρα έχει ήδη χάσει αρκετούς πόντους στην εκτίμηση της διοίκησης και θεωρούν ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι κομβικό για πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή