Πρώτο «κρας τεστ» για την ΑΕΚ του Κωστένογλου

Πρώτο «κρας τεστ» για την ΑΕΚ του Κωστένογλου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πλήρης αναστροφή της κακής αρχής που είχε η ΑΕΚ στη φετινή περίοδο και «πλήρωσε» με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, επιβεβαιώθηκε και στο Αγρίνιο, με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και από τη συνέχιση του επιθετικού κρεσέντο από τον Κροάτη Μάρκο Λιβάγια. Η «Ενωση», επί ημερών του τεχνικού Νίκου Κωστένογλου, έχει πίστη και αυτοπεποίθηση στη διεκδίκηση του νικηφόρου αποτελέσματος, όπως έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της που έχουν ξεπεράσει την αρχική απογοήτευση για την οδυνηρή θητεία του Πορτογάλου τεχνικού Καρντόσο.

Το επερχόμενο ντέρμπι των «Δικεφάλων», με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, είναι κομβικής σημασίας για τη μέτρηση της δυναμικότητας της φετινής ομάδας να κάνει και πάλι πορεία πρωταθλητισμού, καθώς πέρυσι είχε εγκαταλείψει πολύ νωρίς. Τα εισιτήρια του αγώνα τίθενται από σήμερα στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ και η παρουσία τους στις εξέδρες αναμένεται να φτάσει τις 50.000. Ο Κωστένογλου στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες για την προετοιμασία, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ισοπαλία του περυσινού πρωταθλητή με τον Αρη θα λειτουργήσει πιεστικά για τους φιλοξενούμενους, ώστε να νικήσουν στο ΟΑΚΑ και να μη χάσουν έδαφος από την πρώτη θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή