Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο καλλωπισμός της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφίες)

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο καλλωπισμός της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφίες)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συντονισμένη επιχείρηση για την ανάπλαση της πλατείας Εξαρχείων που πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων.

Συνεργεία του δήμου εργάζονται πυρετωδώς για να ομορφύνουν την πλατεία και την κάνουν πιο φιλική και φιλόξενη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο καλλωπισμός της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφίες)-1

Στις εργασίες καλλωπισμού της πλατείας περιλαμβάνονται  νέες φυτεύσεις αλλά και συντήρηση του υπάρχοντος πρασίνου σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο καλλωπισμός της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφίες)-2

Ήδη από χθες αντικαταστάθηκαν οι λάμπες στις κολώνες και διορθώθηκαν οι ηλεκτρολογικές βλάβες, ενώ ειδικά συνεργεία αντικατέστησαν σπασμένα και φθαρμένα πλακάκια στο διάζωμα της πλατείας. Βάφτηκαν τα παγκάκια αλλά και οι στύλοι ενώ αφαιρέθηκαν οι αφίσες.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο καλλωπισμός της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφίες)-3

Η πλατεία πλύθηκε με νερό και ειδικό υγρό σε όλη της την έκταση και αφαιρέθηκαν κάποια μεγάλα αντικείμενα που υπήρχαν εδώ και καιρό εγκαταλειμμένα εκεί. Επίσης, καθαρίστηκε και συντηρήθηκε το άγαλμα που υπάρχει στην πλατεία.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο καλλωπισμός της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφίες)-4

Όπως έχει τονίσει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι παρεμβάσεις για καθαριότητα, εμπλουτισμό του πρασίνου, περισσότερο φωτισμό  και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Αθηναίων, αποκτούν πλέον μόνιμο χαρακτήρα και θα αφορούν τόσο το κέντρο όσο και όλες τις γειτονιές της πόλης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή