Ποδόσφαιρο: Ζητούνται επιβεβαιώσεις

Ποδόσφαιρο: Ζητούνται επιβεβαιώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγωνιστική των… αποδείξεων μπορεί να χαρακτηριστεί η 5η της Σούπερ Λιγκ 1. Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να επιβεβαιώσει πως το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη οφειλόταν αποκλειστικά και μόνο στον Καρντόσο και όχι στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει. Παράλληλα, θέλει να αποδείξει πως θα είναι μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου.

Ο νταμπλούχος θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο να διατηρήσει το αήττητό του και να «διασκεδάσει» τις μέτριες εμφανίσεις του στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και το πρόωρο τέλος στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Το πρώτο ζητούμενο από τον προπονητή του είναι η βελτίωση της αμυντικής του λειτουργίας.

Ο Πανιώνιος, που θα παλεύει σε κάθε αγωνιστική για τη σωτηρία του, περιμένει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με ανεβασμένο το ηθικό από το αποτέλεσμά του με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Δώνη θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη για να επιβεβαιώσουν πως μπήκαν σε ανοδική τροχιά και η καλή εμφάνιση στο ντέρμπι δεν ήταν μία παρένθεση.

Οσο για τον Ολυμπιακό τα ζητούμενα είναι δύο. Το πρώτο αφορά το εγχείρημα του Μαρτίνς να ξεκουράσει παίκτες, να μη συνδυαστεί και με νέα απώλεια βαθμών και συγχρόνως να επιβεβαιώσει την ύπαρξη πολλών ισάξιων παικτών στο ρόστερ.

Το δεύτερο αφορά τα ευρωπαϊκά του όνειρα. Το ματς της Τρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι είναι το πιο αποφασιστικό για την τρίτη θέση στον όμιλο. Ακόμα και ένας βαθμός θα αποτελέσει το… μισό εισιτήριο. Αν, μάλιστα, το θετικό αποτέλεσμα το συνδυάσει και με μία ανάλογη εμφάνιση, όπως αυτή με την Τότεναμ, θα αποδείξει πως δημιουργεί ομάδα με υψηλές για τα ελληνικά δεδομένα προδιαγραφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή