Σέρρες: Πάνω από χίλια δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε ορεινή περιοχή

Σέρρες: Πάνω από χίλια δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε ορεινή περιοχή

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από χίλια δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δυόμισι έως τεσσάρων μέτρων,εντόπισαν και κατέσχεσαν σε δύσβατη, ορεινή περιοχή των Σερρών αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθτνσης Ασφάλειας Σερρών.

Παράλληλα κατασχέθηκαν περισσότερα από 118 κιλά φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου 2019 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας αλλοδαπός ηλικίας 35 ετών και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία συνομήλικου αλλοδαπού συνεργού του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης και εγκληματική οργάνωση.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών. Εκτιμάται ότι το παράνομο οικονομικό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες από την παράνομη δραστηριότητά τους ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή