ΗΠΑ: Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μπέρνι Σάντερς – Θα παραστεί στο επόμενο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών

ΗΠΑ: Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μπέρνι Σάντερς – Θα παραστεί στο επόμενο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, που υποβλήθηκε χθες κατεπειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, θα παραστεί στην επόμενη τηλεμαχία των 12 υποψηφίων των Δημοκρατικών, στις 15 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το επιτελείο του.

Ο 78χρονος Σάντερς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το βράδυ της Τρίτης, αισθάνθηκε πόνους στον θώρακα. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με μια φραγμένη αρτηρία και οι γιατροί του τοποθέτησαν δύο στεντ.

Ανέστειλε μέχρι νεωτέρας την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά ένας στέλεχος του επιτελείου του ανέφερε ότι ο γερουσιαστής από το Βερμόντ θα παραστεί στο ντιμπέιτ, στο οποίο θα συμμετέχουν οι 12 επικρατέστεροι υποψήφιοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Θα βρίσκεται στο ντιμπέιτ», τόνισε μια εκπρόσωπος της προεκλογικής του ομάδας. Χθες, ο Σάντερς ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του για τις ευχές ανάρρωσης και με ανάρτηση στο Twitter είπε πως «νιώθει καλά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή