Δύσκολη συνέχεια μετά τη διακοπή για Ολυμπιακό

Δύσκολη συνέχεια μετά τη διακοπή για Ολυμπιακό

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στόχος επετεύχθη. Ο Ολυμπιακός γύρισε νικητής από το «Βικελίδης» απέναντι στον Αρη (2-1) και πλέον έχει τον χρόνο εξαιτίας και της διακοπής του πρωταθλήματος, να μαζέψει δυνάμεις για το δύσκολο φινάλε του Οκτωβρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την επανέναρξη της κούρσας φιλοξενούν τον πολύ καλό φέτος ΟΦΗ, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επίσης στο Φάληρο.

Παράλληλα, όμως έχουν και διπλή δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μπάγερν, αρχικά στο «σπίτι» τους και στη συνέχεια στο Μόναχο, για την 3η και 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αντίστοιχα.

Βέβαια, η νίκη επί των «κιτρίνων» και η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος δεν ήταν αναίμακτη, καθώς τόσο ο Τσιμίκας όσο και ο Ποντένσε επέστρεψαν τραυματίες.

Από την άλλη, στον Αρη επικρατεί προβληματισμός για τη δεύτερη διαδοχική ήττα στο «Βικελίδης», κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά 25 χρόνια. Η κίνηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, να βρεθεί μετά το τέλος του ντέρμπι στα αποδυτήρια και να μιλήσει με τον Τόλη Τερζή, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Αν και δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον «υπηρεσιακό» τεχνικό, του μεταφέρθηκε ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν να επιστρέψει στα καθήκοντα του βοηθού. Ηδη, ο Αγγελος Χαριστέας, βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή, με τα ονόματα του Κριστιάν Πανούτσι και Μίκαελ Ενινγκ να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για τον Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή