Hard Rock: «Κατεβαίνουμε» μόνοι μας στο Ελληνικό

Hard Rock: «Κατεβαίνουμε» μόνοι μας στο Ελληνικό

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hard Rock International υπέβαλε την προσφορά της (στο πλαίσιο του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για το ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα με καζίνο, ξενοδοχείο και πολιτιστικό κέντρο στο Ελληνικό) «μόνη της, ως εταιρεία που βασίζεται αποκλειστικά στη δική της ικανότητα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να λειτουργήσει και να χρηματοδοτήσει το έργο», αναφέρει η εταιρία σε σημερινή της ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση της η Hard Rock International «δεσμεύεται να διαθέσει τις μοναδικές της ικανότητες προκειμένου να δημιουργήσει στο Ελληνικό ένα Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών για τον Ελληνικό λαό».

Αναφέρει επίσης ότι θα οργανώσει συνέντευξη τύπου στην Αθήνα «για να μοιραστούμε το όραμά μας με τους Έλληνες και τον υπόλοιπο κόσμο, όταν, όπως ευελπιστούμε, κατακυρωθεί στην εταιρία μας ο Διαγωνισμός από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ)».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή