Εν αναμονή της απόφασης Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό

Εν αναμονή της απόφασης Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή της επιστροφής του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Ελλάδα, αύριο, για να υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση και πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, βρίσκεται η διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ είναι δεδομένο ότι ο Ελληνας τεχνικός θα ζητήσει αλλαγές ξένων παικτών και θα πρέπει να ικανοποιηθεί από τις απαντήσεις που θα λάβει, ώστε να προχωρήσει η επιστροφή του στον πάγκο.

Ο Μπαρτζώκας θα ακούσει τις προτάσεις των αδελφών Αγγελόπουλων και θα αποφασίσει, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Ο τρόπος απομάκρυνσής του από τον Ολυμπιακό, πριν από τέσσερα χρόνια, δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόφασή του, που θα κριθεί από το παρόν της ομάδας και τις προοπτικές βελτίωσής της. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στη φετινή Ευρωλίγκα, με αντίπαλο τη Βαλένθια, μεθαύριο, χωρίς απουσίες παικτών. Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί σήμερα για τη Λυών, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη Βιλερμπάν για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στο Eurocup, o Προμηθέας, που έκανε την καλύτερη εκκίνηση στη διοργάνωση πριν από μία εβδομάδα στο Ισραήλ με την ευρεία νίκη του κόντρα στη Μακάμπι Ρισόν, θέλει να έχει την ανάλογη συνέχεια σήμερα (19.30) στην Πάτρα, υποδεχόμενος τη Μονακό, η οποία προέρχεται επίσης από νίκη επί της Ανδόρας.

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως συμβαίνει από πέρυσι σε κάθε ευρωπαϊκό αγώνα. Η Μονακό είναι δύσκολη ομάδα και χρειάζεται σταθερός ρυθμός σε άμυνα και επίθεση για να νικήσουμε», τόνισε ο Μάκης Γιατράς. Στα άλλα δύο παιχνίδια του Α΄ ομίλου θα παίξουν Ανδόρα – Ουλμ και Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Ρισόν.

• Σε αλλαγές ξένων παικτών προχώρησαν η Λάρισα και το Ρέθυμνο, ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Βasket League. Στη Λάρισα, τη θέση του Τζάστιν Μπέικερ πήρε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου Ντάρνελ Χάρις, τον οποίο γνώριζε ο προπονητής Βασίλης Φραγκιάς από την περυσινή συνεργασία τους, ενώ στο Ρέθυμνο ο Μάλκολμ Λι, που επίσης αγωνίσθηκε πέρυσι στον Κολοσσό, αντικαθιστά τον Πρινς Ουίλιαμς. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

• Η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για την υβριστική αναφορά του προς τον Βασίλη Σπανούλη πριν από τέσσερα χρόνια στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και ύστερα από ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, πήρε αναβολή για τις 13 Ιανουαρίου 2020, για λόγους υγείας του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή