ΚΙΝΑΛ: Η ομιλία του κ. Παπαγγελόπουλου βρήκε ανταπόκριση στην κυβερνητική πλειοψηφία

ΚΙΝΑΛ: Η ομιλία του κ. Παπαγγελόπουλου βρήκε ανταπόκριση στην κυβερνητική πλειοψηφία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κίνημα Αλλαγής σχολίασε το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδυνής ψηφοφορίας στη Βουλή, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς και για τα όσα υποστήριξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλος.

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ό,τι φαίνεται από την ψηφοφορία, με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

«Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου, τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη υπόθεση», προσθέτει η Χαρ. Τρικούπη και καταλήγει δηκτικά: «Στο τέλος, βέβαια, κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή