Πτώση ΙΧ στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας: Νεκροί η μητέρα και ο αδερφός του Π. Μαυρίκου

Πτώση ΙΧ στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας: Νεκροί η μητέρα και ο αδερφός του Π. Μαυρίκου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε το πρωί στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας, σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για την 75χρονη μητέρα και στον 53χρονο αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, του δημοσιογράφου που το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο μέσα στο Porsche Cayenne που οδηγούσε και το οποίο είχε απανθρακωθεί στην Αττική οδό.

Το ΙΧ όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα – ο χώρος είναι ελεγχόμενος – κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στο μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος και βατραχάνθρωποι.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά.

Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή