Ο Ελ Αραμπί κερδίζει το στοίχημα και δικαιώνει τον Μαρτίνς

Ο Ελ Αραμπί κερδίζει το στοίχημα και δικαιώνει τον Μαρτίνς

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας από τους παίκτες για τους οποίους το καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς έβαζε το χέρι του στη φωτιά και επέμενε στην απόκτησή του, ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός δεν άργησε να δικαιώσει τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Εχοντας χρησιμοποιηθεί ως βασικός σε έξι παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», εντός και εκτός συνόρων, ήδη έχει βρει δίχτυα πέντε φορές (με τελευταίο το γκολ κόντρα στον Αρη), δείχνοντας ότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού. Γεννημένος στη Γαλλία από Μαροκινούς γονείς, ο Ελ Αραμπί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Καέν, στην οποία η Γρανάδα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για τον πάρει στην Ισπανία. Εκεί, σε μια τετραετία είχε απολογισμό 44 γκολ σε 130 ματς πρωταθλήματος, ενώ στην τελευταία του σεζόν στη Γρανάδα, είχε 17 γκολ σε 38 ματς.

Η συνέχεια τον βρήκε στο Κατάρ και στην Αλ Ντουχάιλ, όπου μόνο την τελευταία σεζόν πέτυχε 31 τέρματα, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχοντας συνολικά 97 γκολ σε 81 παιχνίδια με τη συγκεκριμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Αντώνη Νικοπολίδη στου Ρέντη, ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και προπονητής της ομάδας κάτω των 19 ετών, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ρικάρντο Πέρες.

Ο πρώην γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» είναι εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τη διοίκηση, όμως, αν και το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικό, δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία, καθώς απομένουν κάποιες –τυπικές όπως λένε οι πληροφορίες– λεπτομέρειες. 

Μήνυμα στήριξης στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία, έστειλε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που είναι προσκεκλημένος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια της Μπολόνια, τόνισε για τον αγώνα ζωής που δίνει ο Σέρβος τεχνικός: «Είμαστε όλοι μαζί του. Ο Σίνισα είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, δίπλα του, όπως η πόλη της Μπολόνια και οι παίκτες του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή