Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε μέρα κι άλλο κέικ 

Συγκεντρώνουμε τα 74 καλύτερα κέικ του Ζάχαρη & Αλεύρι σε ένα τεύχος συλλεκτικό. Πρόκειται για συνταγές εύκολες, δοκιμασμένες και οικονομικές, για όλες τις περιστάσεις: κέικ λευκά, με σοκολάτα, με φρούτα, νηστίσιμα, αλμυρά, κέικ-υπερπαραγωγή αλλά και κάπκεϊκ και μάφιν. Μια ειδική έκδοση που θα βρει περίοπτη θέση στην κουζίνα σας.

Λευκά κέικ

Αφράτα, μαλακά, αρωματισμένα με χίλιους τρόπους, αυτά τα κέικ θα συντροφεύσουν κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό και το δεκατιανό μέχρι τον απογευματινό καφέ.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-1

Κέικ σοκολάτας

Θα μπορούσαμε να ζούμε μόνο με αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βαρεθούμε, γιατί υπάρχει απίθανη ποικιλία από συνταγές για σοκολατένια κέικ.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-2

Κέικ με φρούτα

Με φρέσκα φρούτα, όπως μπανάνες, μήλα και αχλάδια, αλλά και με κομπόστες, ετοιμάζουμε πεντανόστιμα κέικ με απίστευτη γεύση και ωραία εμφάνιση. Κέικ μπανάνας με κομμάτια σοκολάτας, κέικ με μήλα και φιστίκια ή ανάποδο κέικ με ανανά;

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-3

Νηστίσιμα κέικ

Η αποχή από τα ζωικά προϊόντα, είτε για θρησκευτικούς λόγους είτε για λόγους υγείας, δεν χρειάζεται να ισοδυναμεί με στέρηση. Όχι όταν έχουμε τόσο ωραίες νηστίσιμες συνταγές για κέικ να φτιάξουμε.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-4

Κέικ υπερπαραγωγή

Πλουμιστά, στολισμένα, με διάφορες στρώσεις και γλάσα, αυτά τα κέικ έχουν περισσότερο κόπο, αλλά κερδίζουν σε εντυπώσεις.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-5

Αλμυρά κέικ

Κολατσιό στο γραφείο, φαγητό για το σχολείο, γρήγορο και σχετικά ελαφρύ βραδινό γεύμα, ακόμα και γιορτινό κέρασμα για ένα παιδικό πάρτι μπορεί να γίνει ένα αλμυρό κέικ. Οι ιδέες πολλές, από κέικ με ελιές, πιπεριές και ντοματίνια μέχρι κέικ με σπανάκι!

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-6


Μάφιν & κάπκεϊκ

Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Σε αυτό το κεφάλαιο θα βρούμε κεκάκια μικρά μεν σε μέγεθος, αλλά μεγάλα σε απόλαυση.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-7

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 14 Οκτωβρίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή