H εξυγίανση του Παναθηναϊκού προχωράει με σταθερούς ρυθμούς

H εξυγίανση του Παναθηναϊκού προχωράει με σταθερούς ρυθμούς

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρώμα του χρήματος είδαν χθες οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι εργαζόμενοι στο «Γ. Καλαφάτης» και μάλιστα ήταν ένα χρώμα αρκετά… ζωηρό με την έννοια ότι εξοφλήθηκαν άπαντες τα χρωστούμενα, που έφταναν για κάποιους τους τέσσερις μήνες. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή της ομάδας στην κανονικότητα, καθώς το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ προχωρά με σταθερούς ρυθμούς και στόχο στο τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου να έχει πέσει κάτω από 10 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τους απλούς εργαζόμενους, εισέπραξαν το υπόλοιπο της δόσης Μαΐου κάποιοι παίκτες που δεν το είχαν εισπράξει και έτσι δεν υπάρχει πλέον καμία οφειλή στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος από την περασμένη περίοδο.

Την ερχόμενη Δευτέρα, μάλιστα, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ για να αποφασίσει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ, ώστε με την κάλυψή της, εν όλω ή εν μέρει, να εξασφαλιστεί η ρευστότητα και να τακτοποιηθούν οι τρέχουσες οικονομικές εκκρεμότητες.

Ελπίδες για Φάουστο

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε ο Κολοβός και δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, σε αντίθεση με τον Μπεκ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσε με ατομικό. O Κολοβός έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, μαζί με τους Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδη και Νούνες.

Σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Φάουστο και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Λογικά θα είναι στην αποστολή και ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας, ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ισπανός μέσος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήλθε χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα, παρά μόνο ατομικές προπονήσεις. Θεωρείται δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης θα τον… ρίξει στην αρένα σιγά σιγά, χωρίς να διακινδυνεύσει κάποιον τραυματισμό.

Oι «πράσινοι» θα προπονηθούν σήμερα και θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή