Επιχείρηση – σκούπα από τον δήμο στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Επιχείρηση – σκούπα από τον δήμο στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων από στα Λαδάδικα πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί συνεργεία της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας.

Από τις 7 το πρωί, γερανός της τροχαίας απομάκρυνε τα αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα από το προηγούμενο βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες στην αριστερή λωρίδα της οδού Πολυτεχνείου (προέκταση της Τσιμισκή), παρά τις προειδοποιητικές κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Επιχείρηση – σκούπα από τον δήμο στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)-1

Παράλληλα, η τροχαία  «μοίραζε» κλήσεις και αφαιρούσε πινακίδες. 

Επιχείρηση – σκούπα από τον δήμο στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)-2
Το προηγούμενο διάστημα διενεργήθηκαν έλεγχοι στους οδικούς άξονες της Δωδεκανήσου και της Αγίας Σοφίας και σύμφωνα με τον διευθυντή της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμά Γέρμανο, ανάλογες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

«Σήκωσαν» τραπεζοκαθίσμτα

Σε παράλληλη δράση, η  δημοτική αρχή προχώρησε το πρωί σε νέα απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων που αναπτύσσονται παράνομα από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας και υπηρεσιών του δήμου «σήκωσαν» τραπεζοκαθίσματα από τον πεζόδρομο της Ικτίνου και της Ζεύξιδος, με στόχο την απρόσκοπτη διέλευση και την απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες.

Επιχείρηση – σκούπα από τον δήμο στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)-3

«Προχωρήσαμε στην άρση των τραπεζοκαθισμάτων που καταλάμβαναν παράνομα κοινόχρηστο χώρο. Θα κάνουμε ό,τι ορίζει ο νόμος και ό,τι μπορούμε για να βελτιωθεί η καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Θα τα τρέξουμε όλα τα θέματα μαζί» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος σύμβουλος, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, voria.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή