Κατά του αγαπημένου του Fox News στρέφεται ο Τραμπ

Κατά του αγαπημένου του Fox News στρέφεται ο Τραμπ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιωτική συνάντηση είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Μπαρ, και ο ιδιοκτήτης του δικτύου Fox, Ρούπερτ Μέρντοχ, στο σπίτι του Αμερικανοαυστραλού μεγιστάνα, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με αποκάλυψη των New York Times. Δημοσιογραφικές πηγές εκτιμούν ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν το θέμα της κάλυψης της έρευνας του Κογκρέσου για τις σχέσεις του Τραμπ με την Ουκρανία. Ο Μπαρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με πολλές κυβερνήσεις ξένων κρατών ζητώντας τη βοήθειά τους για τη δικαστική έρευνα εις βάρος του Αμερικανού προέδρου.

Ακόμη και το συνήθως πιστό στον Τραμπ δίκτυο Fox News μοιάζει να αποστασιοποιείται από τον «τοξικό» πρόεδρο. Την Πέμπτη το βράδυ, ο Ντόναλντ Τραμπ επετέθη με δριμύτητα κατά του δικτύου Fox, μετά τη δημοσιοποίηση της τελευταίας του δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία το 51% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Τραμπ πρέπει να καθαιρεθεί από την προεδρία. «Από την ημέρα που ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρία, ουδέποτε είχα μία καλή δημοσκόπηση στο Fox. Οποιος και αν είναι ο αρμόδιος για τις δημοσκοπήσεις τους, είναι χάλια. To Fox News δεν έχει καμία σχέση με το παλιό καλό κανάλι», έγραψε σε οργισμένο μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή