«Οι θέσεις μας δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά», διαμηνύει το ΚΙΝΑΛ με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι θέσεις μας δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά», διαμηνύει το ΚΙΝΑΛ με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν κάνει παζάρια, πολιτεύεται με θέσεις προτάσεις και αρχές», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, στην οποία τονίζεται ότι «οι θέσεις μας για τον εκλογικό νόμο, την ψήφο των αποδήμων, την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι κρυστάλλινες και δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά».

Το Κίνημα Αλλαγής ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως αναφέρει, «ως δέσμιος του λαϊκισμού του, αδυνατεί να κατανοήσει πως η ψήφος των Ελλήνων πολιτών κατοίκων εξωτερικού, είναι θέμα με εθνικές διαστάσεις, είναι θέμα δημοκρατίας» και προσθέτει ότι οι συνθήκες τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει δραματικά, ο απόδημος ελληνισμός έχει νέα σύσταση, μετά το brain drain.

«Η αντιμετώπιση των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού με όρους σεβασμού και ισοτιμίας της ψήφου τους είναι αυτονόητη υποχρέωση των πολιτικών κομμάτων. Με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Πάνω από όλα βάζει τη ζυγαριά του κομματικού οφέλους», υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει:«Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι οι συναλλαγές και η μονταζιέρα. Αμετανόητοι…».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή