Οι κινήσεις με σφραγίδα Ιβιτς ξεκίνησαν στην ΑΕΚ

Οι κινήσεις με σφραγίδα Ιβιτς ξεκίνησαν στην ΑΕΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες πριν, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Ιλια Ιβιτς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές όχι μόνο για την ενίσχυση της ΑΕΚ τον Ιανουάριο, αλλά και για να προσπαθήσει να βρει παίκτες πάνω στους οποίους η Ενωση θα μπορέσει να επενδύσει για το μέλλον της.

Ενας από αυτούς ίσως να είναι και ο 18χρονος Ρόκο Τσόζα, ο οποίος από χθες προπονείται στα Σπάτα προκειμένου να πείσει τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή ότι δικαιούται μια θέση στο ρόστερ.

Ο Τσόζα, που αγωνίζεται ως στόπερ, μετακόμισε το καλοκαίρι του 2018 από τις ακαδημίες της Ριέκα στην Αταλάντα και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του ιταλικού συλλόγου.

Οσον αφορά το θέμα του γηπέδου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε χθες με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο. 

Οπως ενημέρωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο υφυπουργός, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής.

Τέλος, στα αγωνιστικά, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις. Απουσιάζουν μόνο οι διεθνείς, αλλά και ο τραυματίας Βασίλης Μπάρκας, που θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή