OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

50 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της κλασικής ταινίας Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας (1969) και με αυτή την αφορμή η OMEGA δημιούργησε ειδικά για την περίσταση ένα επετειακό μοντέλο σε περιορισμένα αντίτυπα. Το νέο Seamaster Diver 300M είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει κάσα διαμέτρου 42 mm και αυτό που το συνδέει αμέσως με τον διάσημο πράκτορα, είναι το καντράν από μαύρο κεραμικό, το οποίο φέρει χαραγμένο με λέιζερ ένα ελικοειδές μοτίβο κάννης όπλου ενώ το κέντρο του έχει διάμετρο ακριβώς όση και μία σφαίρα 9 χιλιοστών.

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-1

Στην αριστερή πλευρά της κάσας, η OMEGA έχει τοποθετήσει μια πλάκα από κίτρινο χρυσό 18K, η οποία φέρει χαραγμένο κάθε μοναδικό αριθμό της συλλεκτικής έκδοσης.

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-2

Κίτρινο χρυσό 18K έχει επιλέξει και για την κατασκευή των δεικτών και των ενδείξεων των ωρών, συμπεριλαμβανομένης της ένδειξης για την ώρα 12, η οποία είναι εμπνευσμένη από το οικόσημο της οικογένειας Μποντ. Την έβδομη ημέρα κάθε μήνα, ο αριθμός 7 που εμφανίζεται στο πλαίσιο της ημερομηνίας είναι στην ίδια γραμματοσειρά με το λογότυπο 007.

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-3

Άλλη μία έκπληξη είναι ο κρυφός αριθμός 50, ο οποίος εμφανίζεται ως διά μαγείας στην ένδειξη ώρας 10 όταν είναι σκοτάδι και ενεργοποιείται η φωσφορίζουσα επίστρωση Super-LumiNova.

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-4

Η σταθερή σύνδεση της OMEGA με τον πράκτορα 007 γεμίζει υπερηφάνεια τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της OMEGA, κ. Raynald Aeschlimann, ο οποίος περιγράφει το νέο Seamaster ως «έναν άξιο φόρο τιμής σε μια κλασική ταινία Τζέιμς Μποντ και σε έναν από τους πλέον εμβληματικούς χαρακτήρες του κινηματογράφου. Αυτό το εξαιρετικό ρολόι είναι κομψό, γεμάτο εκπλήξεις και σίγουρα πολύ δημοφιλές μεταξύ των συλλεκτών και των θαυμαστών του ήρωα, χάρη στα τόσα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα που σχετίζονται με τον Τζέιμς Μποντ».

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-5

Το νέο Seamaster Diver 300M “James Bond” της OMEGA διαθέτει μαύρο λουράκι από καουτσούκ, φέρει πιστοποίηση Master Chronometer και φιλοξενείται σε μία πολυτελή μαύρη κασετίνα με σχέδια κάνης όπλου και κουμπιά σφαίρας…

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-6

… ενώ συνοδεύεται και από ένα ατσάλινο μπρασελέ.

OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition-7

Ο Τζέιμς Μποντ φορά OMEGA από την εποχή της Επιχείρησης "Χρυσά Μάτια" το 1995, όταν είδαμε για πρώτη φορά τον κατάσκοπο να φορά το δικό του Seamaster Diver 300M. Το νέο OMEGA Seamaster Diver 300M “James Bond” Limited Edition κυκλοφορεί σε 7.007 αριθμημένα αντίτυπα και η τιμή του είναι 6.300 €.

Δείτε το ρολόι ζωντανά στο παρακάτω video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ και για τις ταινίες James Bond εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή