Μπαίνει ξανά σε ρυθμό ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή

Μπαίνει ξανά σε ρυθμό ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιστροφή των διεθνών του Ολυμπιακού περιμένει από σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να ανεβάσει τους ρυθμούς όσον αφορά την προετοιμασία για ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το Σάββατο τον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια έχουν μπροστά τους άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια, με υψηλό όμως βαθμό δυσκολίας. Την Τρίτη, με την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, και την ερχόμενη Κυριακή, με την ΑΕΚ για την 8η στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ακόμα φανερώσει τις σκέψεις του σχετικά με τον τρόπο που θα διαχειριστεί τα τρία αυτά ματς, καθώς περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι και οι διεθνείς. Η μια οδός είναι να κάνει ροτέισον με τον ΟΦΗ και να πάει με την «κανονική» ενδεκάδα στα ματς με τους Βαυαρούς και την Ενωση, όμως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου «κατέβασε» τους έντεκα της Τότεναμ και είχε απώλεια βαθμών, εξαιτίας και της κόπωσης. Από την άλλη, υπάρχει το –ατυχές– παράδειγμα του ροτέισον στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου όμως το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Ισως αυτή τη φορά επιλεγεί… μέση οδός από τον Μαρτίνς.

• Παίκτης του Ολυμπιακού είναι, πλέον, και επισήμως ο Ιωάννης Κωστή. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επίτευξη της συμφωνίας με τη Νέα Σαλαμίνα έναντι 500.000 ευρώ για την απόκτηση του Κύπριου χαφ, ο οποίος θα ενσωματωθεί από το καλοκαίρι. Ο Κωστή υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή