Νοκ άουτ και ο Περέα για ΠΑΟ ενόψει Περιστερίου

Νοκ άουτ και ο Περέα για ΠΑΟ ενόψει Περιστερίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποδεκατισμένος στην επίθεση κινδυνεύει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στο Περιστέρι, καθώς ο Περέα μπήκε κι αυτός στο ιατρικό δελτίο, έπειτα από διάστρεμμα που υπέστη στη χθεσινή προπόνηση. Ο 19χρονος Κολομβιανός αποχώρησε με πόνους και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε. Από διάστρεμμα ταλαιπωρείται και ο Μπεκ, ενώ παραμένει αμφίβολη και η συμμετοχή του Μακέντα στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Ιταλός ταλαιπωρείται καιρό τώρα από πόνους στη μέση και, παρότι η μαγνητική που έκανε είναι καθαρή, εάν ο ίδιος δεν νιώσει σημαντική βελτίωση, δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα για να μην πάρει αχρείαστο ρίσκο.

Ερωτηματικό μπαίνει δίπλα και στο όνομα του Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος ακραίος είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τον αγώνα με την Ξάνθη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και, παρότι έδωσε εξηγήσεις στον Δώνη, δεν είναι σίγουρο ότι έχει λάβει… άφεση αμαρτιών. Ο Χατζηθεοδωρίδης μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις ύστερα από θλάση, ενώ οι Καμπετσής και Βέργος, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, έχουν μείνει πολύ πίσω στις επιλογές του Δώνη από το ξεκίνημα της περιόδου. Μέσα σε αυτό το τοπίο, ο Κολοβός αποκτά ξανά προβάδισμα για τη θέση του σέντερ φορ, κι ας μην πήγε καλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη, με πιθανό το σενάριο να ενεργοποιηθεί και ο Χατζηγιοβάνης διεκδικώντας θέση στην ενδεκάδα μετά πολύ καιρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή