Αποκαλυπτήρια Ενινγκ με συνέντευξη Τύπου

Αποκαλυπτήρια Ενινγκ με συνέντευξη Τύπου

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γνωριμία του Μίχαελ Ενινγκ με τους ποδοσφαιριστές του Αρη έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας και δύο μέρες αργότερα ήλθε η ώρα να συστηθεί και στους οπαδούς της ομάδας. Ο 54χρονος Γερμανός τεχνικός θα δώσει σήμερα το μεσημέρι την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα για να αναλύσει τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς του, με την επιδίωξη να πείσει και τους πλέον δύσπιστους ότι είναι σε θέση να οδηγήσει τον Αρη στον δρόμο των επιτυχιών, παρότι γνωρίζει ελάχιστα πράγματα γι’ αυτόν και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Πριν από τις συστάσεις που θα κάνει ο ίδιος Ενινγκ, ένας πρώην παίκτης του Αρη μίλησε γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια, δίνοντας ακόμα και… συγχαρητήρια στη διοίκηση για την επιλογή της! Ο Μέργκιμ Μάβραϊ υπήρξε παίκτης του στην Μπόχουμ και μιλώντας στο Metropolis 95.5 είπε τα καλύτερα: «Είναι εξαιρετικός προπονητής, φανταστικός χαρακτήρας και πολύ ειλικρινής, πράγμα σπάνιο στον τρελό και περίεργο χώρο του ποδοσφαίρου. Συνδυάζει τη γνώση με τον χαρακτήρα, γιατί έμαθε πολύ τακτική μέσα από την παρουσία του τόσο στην Μπόχουμ όσο και στο Αμβούργο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες του Αρη θα τον λατρέψουν και θα μάθουν πράγματα απ’ αυτόν. Είναι δίκαιος, ειλικρινής και ικανός προπονητής και άνθρωπος».

• Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέλεθ λόγω ίωσης, ενώ ο Κουέστα αναχώρησε για την Ισπανία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή