Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Μορφωτικό Iδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει την έκθεση του Σπύρου Παπαλουκά «Σχέδια και μελέτες από ιδιωτικές συλλογές» με περίπου 200 σχέδια και μελέτες του καλλιτέχνη από εννέα ιδιωτικές συλλογές. Εγκαίνια σήμερα στις 8 μ.μ. Μέγαρο Εϋνάρδου, Αγίου Κωνσταντίνου 20 & Μενάνδρου.

– Εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί Ζουμπουλάκη η νέα ατομική έκθεση του Γιώργου Αυγέρου με τίτλο «Νοητικές Περιπλανήσεις», μια νέα ενότητα έργων που διερευνά με οξυδέρκεια τη δορυφορική τεχνολογική εικόνα. Στις 8 μ.μ. Πλ. Κολωνακίου 20.

– H γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής του Πάνου Κόκκαλη με τον διπλό τίτλο «Νύ(μ)φες». Σημείο αφετηρίας της αποτελεί η σύνδεση της αρχαίας μυθολογίας των νυμφών με τις λαϊκές παραδόσεις των γαμήλιων τελετών. Εγκαίνια σήμερα στις 7.30 μ.μ. Σκουφά 4, Κολωνάκι.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Πωλήσεις για ειδικούς και μη» (εκδ. ΚΡΙΤΙΚΗ) των Αντώνη Ζαΐρη και Γιώργου Σταμάτη γίνεται στο βιβλιοπωλείο Ιανός, με την παρουσία των συγγραφέων και συζήτηση που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελεωνόρα Ορφανίδου. Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

– Με αφορμή τη συμπλήρωση 170 χρόνων από τον θάνατo του συνθέτη Φρεντερίκ Σοπέν, ο πιανίστας Αρης Γραικούσης παρουσιάζει έργα του μεγάλου συνθέτη. Στις 8.30 μ.μ. Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.& Μ. Θεοχαράκη, Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1.

– Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Δάφνης Νικήτα «Το δέντρο που ανατέλλει» (εκδ. Καστανιώτης).  Στις 7 μ.μ. Καραγεώργη Σερβίας 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή