Το «Καραϊσκάκης» κρίνει το άμεσο μέλλον

Το «Καραϊσκάκης» κρίνει το άμεσο μέλλον

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μία κρίσιμη αγωνιστική εβδομάδα περιμένει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια και ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει να βρει τις ιδανικές ενδεκάδες για καθένα από αυτά. Η αρχή γίνεται το Σάββατο με τον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο αγώνας με την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σίγουρα η στόχευση είναι διαφορετική όσον αφορά τον αγώνα της Ευρώπης με τους άλλους δύο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλει να παραμείνει, κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι, στο ματς κόντρα στους Βαυαρούς, ο Πορτογάλος να έχει την ίδια λογική που είχε και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και κυρίως στο ντέρμπι με την Ενωση.

Από κει και πέρα, δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι στο στόχαστρο ομάδων της La Liga, ενώ στη Βραζιλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον τριών ομάδων για τον Γκιγιέρμε. Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι για τον χαφ του Ολυμπιακού «κοιτούν» η Γκρέμιο, η Σάο Πάολο και η Ιντερνασιονάλ, ενώ το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα θέλουν πάνω από 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Πάντως, οι πληροφορίες από το λιμάνι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον πολυτιμότερο ίσως παίκτη του, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεσμεύεται μέχρι το 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή