Με Παναχαϊκή κληρώθηκε στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Με Παναχαϊκή κληρώθηκε στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εμπόδιο της Παναχαϊκής καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στη φάση των 16 του Κυπέλλου και να μείνει στη διεκδίκηση ενός στόχου που είναι σαφώς πιο ρεαλιστικός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» μπήκαν στην κληρωτίδα μαζί με τις άλλες επτά ομάδες που τερμάτισαν από την 6η έως τη 13η θέση στην περυσινή Σούπερ Λίγκα και κληρώθηκαν με μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες από το γκρουπ των υποψήφιων αντιπάλων τους. Τα παιχνίδια είναι διπλά και αυτό τους καθιστά αυτόματα φαβορί για την πρόκριση, όπως άλλωστε και όλες τις άλλες ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε μονούς αγώνες στην έδρα της ομάδας από τη μικρότερη κατηγορία, όπως προβλεπόταν παλαιότερα, τα περιθώρια έκπληξης θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Τα πρώτα παιχνίδια των 11 ζευγαριών που βγήκαν από τη χθεσινή κλήρωση θα γίνουν στις 29-30-31 Οκτωβρίου και οι αγώνες ρεβάνς τον Δεκέμβριο, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν αργότερα. Στη φάση αυτή του Κυπέλλου δεν προβλέπεται κεντρική τηλεοπτική κάλυψη, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη συμφωνία των ομάδων. Οι 11 ομάδες που θα προκριθούν, θα συνεχίσουν στη φάση των 16 της διοργάνωσης, μαζί με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αρη.

Ο νικητής του αγώνα Αιολικός – Νίκη Βόλου θα παίξει με τον Απόλλωνα και όποιος προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Τα άλλα 10 ζευγάρια: Ολυμπιακός Β. – Πανιώνιος, Ιαλυσός – Παναιτωλικός, Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη, Καβάλα – ΟΦΗ, Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός, Καλαμάτα – Λάρισα, Πανσερραϊκός – Βόλος, Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα – Εργοτέλης και ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια.

• Ελαφρύ αποδείχθηκε το διάστρεμμα που ταλαιπώρησε τον Περέα. Το πρήξιμο υποχώρησε αισθητά και αν ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός βγάλει σήμερα το πρόγραμμα, θα υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Καλύτερα είναι και ο Μακέντα, αλλά είναι πιθανό να προφυλαχθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή