Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στο μουσικό στέκι «Οδός Λυσίου» κάνει απόψε πρεμιέρα η house band των Δήμητρας Κελεκίδη,  Παρασκευά Θεοδωράκη και Μαργκώ Ενεπεκίδη και με ειδικούς καλεσμένους τον Νίκο Ζιώγαλα και την Αναστασία Μουτσάτσου. Στις 10.30 μ.μ. Λυσίου και Μνησικλέους 22, Πλάκα.

– Ο σπουδαίος μπλουζίστας Λάκι Πέτερσον εμφανίζεται με την μπάντα του στο Half Note Jazz Club. Εως 21/10. Παρασκευή-Σάββατο στις 10.30 μ.μ. και Κυριακή-Δευτέρα στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

– Το Μουσείο Μπενάκη ξεκινά τη συνεργασία του με τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με κύκλο έξι συμφωνικών συναυλιών. Η πρώτη πραγματοποιείται σήμερα υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη με έργα Μότσαρτ σε συνεργασία με την πιανίστρια Νεφέλη Μούσουρα. Στις 8 μ.μ. Πειραιώς 138.

– Η China Philharmonic Orchestra εμφανίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τη μουσική διεύθυνση του Huang Yi και με σολίστα στο βιολί τον Liu Rui σε έργα των Ρίχαρντ Στράους, Φίλιξ Μέντελσον και Αντονίν Ντβόρζακ. Στις 8 μ.μ. Κόκκαλη και Βασ. Σοφίας.

– Η γκαλερί «The Project Gallery» παρουσιάζει την ομαδική έκθεση με θέμα «Unusual Self Portraits» σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Μπάσιου. Εγκαίνια στις 8 μ.μ. Θα ακολουθήσει opening party. Νορμανού 3.

– Η εικαστικός Νίνα Παππά παρουσιάζει το έργο της με τίτλο «Το Χαμένο Κείμενο», μία διαδραστική βίντεο-περιήγηση (video walk) στο Επιγραφικό Μουσείο. Το έργο προτείνει στον θεατή μία πολυεπίπεδη διαδρομή στον χώρο των εκθεμάτων, μια σύνθετη οπτικοακουστική εμπειρία στον κόσμο της επιγραφικής. Εγκαίνια στις 6.30 μ.μ. Τοσίτσα 1. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή