Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει να παίξει στο Περιστέρι ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει να παίξει στο Περιστέρι ο Μακέντα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λιγόστεψαν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες να προλάβει ο Κίκο Μακέντα το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ιταλός στράικερ περιορίστηκε ξανά σε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδα να τεθεί στη διάθεση του Δώνη.

Ακόμα κι αν γίνει ένα… θαύμα και αρχίσει να τρέχει χωρίς να πονά στη μέση, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις για να τον κρίνει έτοιμο ο προπονητής του και να τον χρησιμοποιήσει. Αν και ο Μακέντα θέλει να παίξει έστω και λίγο αν νιώσει καλύτερα, όσο κρίσιμο κι αν είναι το ματς με τον Ατρόμητο, ο Δώνης θα τον κρατήσει εκτός για να τον προφυλάξει.

Εκτός πλάνων θα είναι και ο Μπεκ, ο οποίος έκανε πάλι θεραπεία λόγω του… τέταρτου τραυματισμού (διάστρεμμα) που τον ταλαιπωρεί μέσα σε δύο μήνες. Αντίθετα, ο Περέα ξεπέρασε πολύ γρήγορα το διάστρεμμα που έπαθε στην προπόνηση της Τρίτης, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και θα διεκδικήσει με τον Κολοβό τη θέση του σέντερ φορ, με φαβορί τον Ελληνα επιθετικό. Μικρές ελπίδες έχει και ο Καμπετσής, ενώ δύσκολα θα γίνει η έκπληξη με Βέργο. Ο Μολό θα είναι στη διάθεση του Δώνη, αλλά το προβάδισμα μοιάζει να το έχει ο Χατζηγιοβάνης.

• Με εισήγηση της αστυνομίας και απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη απαγορεύθηκε τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή