Η στιγμή των αναταράξεων μέσα στο αεροπλάνο του Ουίλιαμ και της Κέιτ (βίντεο)

Η στιγμή των αναταράξεων μέσα στο αεροπλάνο του Ουίλιαμ και της Κέιτ (βίντεο)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισοδιακή και ελαφρώς αγχωτική ήταν μία εσωτερική πτήση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Πακιστάν καθώς το αεροπλάνο τους έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα και δεν κατάφερε να προσγειωθεί δύο φορές. Έτσι για μία πτήση μισής ώρας, το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας έμεινε στον αέρα – εν μέσω ισχυρών αναταράξεων – για δύο ώρες.

Μάλιστα, φωτορεπόρτερ του Reuters, που επέβαινε στο RAF Voyager, περιέγραψε την πτήση ως μία από τις πλέον ταραχώδεις που έχει ποτέ βιώσει στα 25 χρόνια που ταξιδεύει αεροπορικώς.

Το αεροσκάφος τους αναγκάστηκε να ματαιώσει τη διαδικασία προσγείωσης στις πακιστανικές πόλεις Ραουαλπίντι και Ισλαμαμπάντ και τελικά επέστρεψε στην πόλη της Λαχώρης, από όπου έιχε απογειωθεί αρχικά. 

Μετά την επεισοδιακή πτήση, ο Ουίλιαμ, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν εργαστεί ως πιλότος σε ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης, δήλωσε ότι ο ίδιος και η Κέιτ είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι υπήρξαν προβλήματα, διότι εκείνος πετούσε το αεροσκάφος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή