Ολα για τη σοκολάτα στο Γκάζι

Ολα για τη σοκολάτα στο Γκάζι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτό που βλέπεις απέναντί σου, αγαπητέ, είναι το αποτέλεσμα μιας ολόκληρης ζωής καταναλώνοντας σοκολάτα», είχε πει η Κάθριν Χέπμπορν, δηλώνοντας τη μεγάλη της αδυναμία. Εδώ που τα λέμε, ποιος δεν την καταλαβαίνει… «Εννιά στους δέκα τρελαίνονται για σοκολάτα. Ο δέκατος απλώς λέει ψέματα», είχε πει κάποιος συγγραφέας που μου διαφεύγει το όνομά του.

Πάντως, αν ενώ λατρεύετε τη σοκολάτα προσπαθείτε να αντισταθείτε στους γλυκούς πειρασμούς, μην περάσετε ούτε απέξω από το Παλιό Αμαξοστάσιο των ΟΣΥ μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Εκεί, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα και γνωστοί ζαχαροπλάστες θα παρουσιάζουν σοκολατένιες δημιουργίες – σκέτη κόλαση.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο ChokolateFest με περισσότερους από 30.000 επισκέπτες, επανέρχεται πλουσιότερο δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να πειραματιστεί γευστικά.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, ώστε όσοι το επιθυμούν να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της.

Γενική Είσοδος: 3€/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών. Πειραιώς και Ερμού. www.chocolatefest.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή