BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης

BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο 2019 o οίκος Bvlgari συμπληρώνει 135 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας στον τομέα των ρολογιών-κοσμημάτων και γι’ αυτό δημιούργησε μία γοητευτική συλλογή μοντέλων που ξεχειλίζουν θηλυκότητα και πρωτοτυπία. Με έμπνευση από την εμβληματική συλλογή Serpenti, η ολοκαίνουρια σειρά Serpenti Seduttori παρουσιάστηκε πανηγυρικά στην έκθεση της Βασιλείας Baselworld 2019 τον περασμένο Μάρτιο και τα πρώτα μοντέλα που έκαναν πρεμιέρα εκεί ήταν φτιαγμένα αποκλειστικά από ροζ ή λευκό χρυσό 18Κ.

BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-1

Μερικούς μήνες αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά και εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι ή ατσάλι μαζί με χρυσό 18Κ, οι οποίες είναι εξίσου γοητευτικές και αρκετά πιο προσιτές οικονομικά.

BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-2

Ας δούμε όμως τι κάνει τα νέα Serpenti Seduttori τόσο ξεχωριστά. Η κάσα τους είναι λεπτή και κομψή, στα 33 mm και έχει το χαρακτηριστικό σχήμα που μοιάζει με το κεφάλι φιδιού.

BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-3
BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-4

Φιλοξενεί έναν quartz μηχανισμό ακριβείας και συνδυάζεται με ένα στιλπνό και εξαιρετικά εύκαμπτο μπρασελέ που τυλίγεται με μοναδική φινέτσα γύρω από τον καρπό σαν ένα πολύτιμο φίδι.

BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-5

Τα Serpenti Seduttori κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, με ή χωρίς διαμάντια στη στεφάνη (38 συνολικά), καθώς και σε απαστράπτουσες high jewellery εκδόσεις με διαμάντια παντού, στην κάσα, στη στεφάνη, στο καντράν και στο μπρασελέ.

BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-6
BULGARI Serpenti Seduttori – H τέχνη της αποπλάνησης-7

Δείτε και το παρακάτω video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Bulgari εδώ.

Αποκλειστικός διανομέας: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή