Ο στρατιωτικός χαιρετισμός μαθητών στον Χουλουσί Ακάρ (βίντεο)

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός μαθητών στον Χουλουσί Ακάρ (βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στρατιωτικό χαιρετισμό υποδέχθηκαν τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ μαθητές κατά την επίσκεψή του στο σχολείο από το οποίο είχε αποφοιτήσει.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός μαθητών στον Χουλουσί Ακάρ (βίντεο)-1

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, όταν ο υπουργός μπήκε στην αίθουσα, όλοι οι μαθητές σηκώθηκαν, χαιρέτισαν στρατιωτικά ενώ τραγούδησαν τον ύμνο του σχολείου. 

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Χουλουσί Ακάρ επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και συμβούλευσε τα παιδιά να επενδύσουν στη μόρφωσή τους. 

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της πειθαρχίας λέγοντας ότι η πειθαρχία χρειάζεται παντού, όχι μόνο στον στρατό ενώ συμβούλευσε τους μαθητές να φροντίζουν τους οικογενειακούς δεσμούς.

Σε ερώτηση μαθητή για την επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, ο Ακάρ απάντησε ότι «η ασφάλεια και τα συμφέροντα της χώρας είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα επιτρέψουμε οποιονδήποτε κίνδυνο και απειλή εναντίον των συνόρων μας και του λαού μας στα νότια της χώρας». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή