Παναθηναϊκός: Mετά τον Νταμπίζα παίρνουν σειρά οι «κομμένοι»

Παναθηναϊκός: Mετά τον Νταμπίζα παίρνουν σειρά οι «κομμένοι»

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γοργό βήμα μπαίνει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη ημέρα, μετά την αιφνιδιαστική απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα.

Σε πρώτη φάση αναμένονται εξελίξεις με το θέμα των «κομμένων» παικτών, με τη διοίκηση να αναζητεί άμεση λύση που θα δώσει οριστικά τέλος σ’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ποδοσφαιριστών (Μουνιέ, Τζανδάρης, Οικονόμου και Αρμενάκας) θα αρχίσουν σύντομα προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό τους πριν από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έναντι μιας λογικής αποζημίωσης και όχι με τους σκληρούς (για τους παίκτες) όρους που ήθελε ο Νταμπίζας.

Μετά θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τους Ινσούα, Γιόχανσον και Χρήστο Δώνη, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να ξεμπλοκάρουν και ορισμένες περιπτώσεις επέκτασης συμβολαίων νεαρών παικτών.

Η πρώτη κίνηση ήταν η προφορική συμφωνία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για την επέκταση του συμβολαίου του για τρία ακόμα χρόνια, με άμεσο κέρδος ότι ο 22χρονος επιθετικός έπαιξε έπειτα από ένα μήνα και αποδείχθηκε «κλειδί» για τη σημαντική νίκη στο Περιστέρι. Σειρά θα πάρουν οι Αθανασακόπουλος και Σερπέζης με τους οποίους ο Νταμπίζας είχε βρει σημείο επαφής, ενώ θα γίνει προσπάθεια να αναστραφεί το κλίμα και με τον Βαγιαννίδη, που ήταν αρνητικός στην παραμονή του με τους όρους του πρώην τεχνικού διευθυντή.

Εάν δεν προκύψει άμεσα αντικαταστάτης του Νταμπίζα (θα γίνει έρευνα αγοράς στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο συνεργασίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που είναι δύσκολο να προχωρήσει), όλες αυτές τις επαφές θα τις αναλάβει ο διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Κωστάντος, με τη συνδρομή του Γιάννη Κουλουριώτη.

• Ο Μακέντα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Λάρισα. Είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου που το ιατρικό δελτίο είναι εντελώς λευκό!

• Ο Γιόχανσον συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια με Λάρισα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναιτωλικό.

• Ο Ινσούα έχει δηλωθεί να λείψει την Κυριακή, αλλά πήρε κι άλλη κίτρινη. Εφτασε έτσι τις 6 και με την επόμενη θα λείψει άλλες 2 αγωνιστικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή