O «Irishman» η ταινία του Σκορσέζε με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών

O «Irishman» η ταινία του Σκορσέζε με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το "The Irishman" (Ο Ιρλανδός) είναι πλέον η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών, σύμφωνα με τον ιστότοπο Rotten Tomatoes για κριτικές, πληροφορίες και ειδήσεις κινηματογραφικών έργων.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση από κριτικούς πριν από την έναρξη προβολής της, την 1η Νοεμβρίου.

Το "The Irishman" κέρδισε σε κριτικές τις ταινίες "Taxi Driver" (Ο Ταξιτζής) και Raging Bull (Οργισμένο Είδωλο) του βραβευμένου με Όσκαρ Αμερικανού σκηνοθέτη.

Στο Rotten Tomatoes τονίζεται ότι πρόκειται για ένα επικό δράμα με γκάνγκστερ, που παρά τη μεγάλη διάρκειά του ανταμείβει τους θεατές και ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε με το “The Irishman” επανέρχεται σε οικεία θέματα, με καυστικό, αστείο και βαθυστόχαστο αποτέλεσμα.

"Μια στοχαστική και εκλεπτυσμένη πρόταση. Οι παλιοί φίλοι του Χόλιγουντ εξακολουθούν να είναι η πραγματική πρόταση – μαγνητίζουν, είναι επαγγελματίες και μοναδικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα τους δούμε ξανά σύντομα”.

Ωστόσο δεν βαίνουν όλα καλώς για τον Σκορσέζε μετά τον πρόσφατο ισχυρισμό του ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι “κινηματογράφος”. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τις αντιδράσεις πολλών ηθοποιών που υποδύονται υπερήρωες του σύμπαντος της Marvel, όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμς Γκαν και Πολ Ραντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή