Τσάμπιονς Λιγκ: «Τελικός» για Ζιντάν στην Κωνσταντινούπολη

Τσάμπιονς Λιγκ: «Τελικός» για Ζιντάν στην Κωνσταντινούπολη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα πιο κρίσιμα ματς της προπονητικής του καριέρας από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει απόψε στην Κωνσταντινούπολη ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς τυχόν απώλεια στο ματς με την Γκαλατάσαραϊ πιθανόν να σημάνει το τέλος της δεύτερής του θητείας στους «μερένχες».

Ο αποψινός αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται τρεις μέρες μετά την ήττα-σοκ 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα που έριξε τη Ρεάλ από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Η πολυνίκης του θεσμού διατρέχει κίνδυνο αποκλεισμού έτσι που τα έχει καταφέρει μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας έναν βαθμό μόνο, και τα μαχαίρια κατά του άλλοτε άφθαρτου «Ζιζού» έχουν βγει για τα καλά. «Είναι παιχνίδι όπου η νίκη είναι απαραίτητη», είπε ο Γαλλοαλγερινός προπονητής.

Από την αποστολή της Ρεάλ απουσιάζουν οι τραυματίες Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντρις και Λούκας Βάθκεθ, αλλά επιστρέφουν οι Τόνι Κρος, Εντέν Αζάρ και Ντάνι Καρβαχάλ. Από την άλλη πλευρά και η Γκαλατά παρατάσσεται απόψε χωρίς τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της στον θεσμό, τον Ραδαμέλ Φαλκάο που επίσης είναι τραυματίας.

«Πονηρό» είναι και το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ της Μπριζ και της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ξεκάθαρα φαβορί είναι στην έδρα τους η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Αταλάντα και η Γιουβέντους απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Επικρατέστερη φαντάζει και η Ατλέτικο Μαδρίτης που φιλοξενεί την ασταθή Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ωστόσο μεγάλη και αμφίρροπη μάχη αναμένεται στην Ουκρανία, καθώς στο Χάρκοβο η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοξενεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πρώτο από τα δύο ματς εντός 15 ημερών που αναμένεται να κρίνουν τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή