Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Χατζηγιοβάνης, «σαφάρι» για τεχνικό διευθυντή

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Χατζηγιοβάνης, «σαφάρι» για τεχνικό διευθυντή

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Πασχάλη Τουντούρη στην Αθήνα ανοίγει τον δρόμο για να επισφραγισθεί και τυπικά τις επόμενες ώρες η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη για τρία χρόνια. Ο εκπρόσωπος του 22χρονου επιθετικού απουσίαζε στο εξωτερικό όταν έκλεισε το θέμα με διαδικασίες… εξπρές την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μετά την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό. Η παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου και η συνδρομή του Γιώργου Δώνη, ο οποίος μίλησε προσωπικά με τον Χατζηγιοβάνη, έκλεισαν με θετικό τρόπο ένα θέμα που είχε τελματώσει και οδηγούσε στο διαζύγιο.

Μετά την προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, απέμεινε μόνο η υπογραφή των συμβολαίων που δρομολογήθηκε με την επιστροφή του κ. Τουντούρη στην Αθήνα. Τα διαδικαστικά (ανταλλαγή εγγράφων, ρύθμιση επιμέρους θεμάτων) έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι υπογραφές αναμένεται να μπουν άμεσα για να παραμείνει «πράσινος» ο Χατζηγιοβάνης μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τη συμφωνία ότι εάν φέρει στο άμεσο μέλλον μια πρόταση τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ από ομάδα του εξωτερικού, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να του κόψει τον δρόμο.

• Χωρίς πίεση χρόνου ξεκίνησε η αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή, με προτεραιότητα την ξένη αγορά και στόχευση την επιλογή ενός προσώπου που να έχει δείξει στην καριέρα του ότι γνωρίζει να διαχειρίζεται σωστά νέους παίκτες.

• Κυκλοφόρησαν από χθες τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τη Λάρισα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή