Το νέο MINI Clubman ανοίγει… περισσότερες πόρτες

Το νέο MINI Clubman ανοίγει… περισσότερες πόρτες

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το νέο ΜΙΝΙ Clubman άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό και το υποδέχθηκε ως ένας σύγχρονος gentleman στο πρώτο Photo Exhibition, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο. Την Τρίτη 15, Οκτωβρίου, προσκεκλημένοι από τους χώρους των τεχνών, της μόδας, της μουσικής και της ενημέρωσης, βρέθηκαν στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για μία λαμπερή βραδιά εμπνευσμένη από ξεχωριστές καλλιτεχνικές δημιουργίες. Ο Μάνος Δρακωτός, επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα, καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και τους προσκάλεσε να ανακαλύψουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του νέου MINI Clubman, που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, που επιδιώκει να ζει νέες εμπειρίες, να εμπνέεται από καθετί νέο, να δημιουργεί και να εξελίσσεται καθημερινά.

 
Το νέο μοντέλο της μάρκας MINI αναγνωρίζει την αξία της πρώτης εντύπωσης. Κάθε χαρακτηριστικό του είναι η πεμπτουσία της ευγένειας, της άριστης σχεδίασης και της πρακτικότητας.
 
Έχει ώριμη και προσεγμένη εμφάνιση, είναι ένας ειδήμονας του στιλ, της υψηλής δεξιοτεχνίας, η επιτομή της εμφάνισης που συναντά την λειτουργικότητα. Οι 6 πόρτες του νέου MINI Clubman ανοίγουν για να προσφέρουν έμπνευση και χώρο για τις πιο μοναδικές αναζητήσεις.
 
Για το λόγο αυτό, η ΜΙΝΙ ζήτησε από 6 διακεκριμένους Έλληνες φωτογράφους να αποτυπώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες τους και να εμπνευστούν από το βασικό μήνυμα του νέου MINI Clubman, "Open More Doors".
 
Έτσι, δημιουργήθηκαν 6 ξεχωριστές ιστορίες που παρουσίασαν όλες τις ανατρεπτικές πτυχές ενός πραγματικού gentleman από τους φωτογράφους – δημιουργούς, Κωνσταντίνο & Πέτρο Σοφικίτη, Νικόλα Μάστορα, Κώστα Σπαθή, Ηλία Ντζόιδο, Παναγιώτη Κουτρουμπή και Άρη Κατσιγιάννη.
 
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας παρουσιάστηκε μέσω μιας φωτογραφικής συλλογής, ενώ οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους οπτική και να μοιραστούν με το κοινό την έμπνευσή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή