Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Ματς που δεν πρέπει να χάσει

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Ματς που δεν πρέπει να χάσει

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Ζενίτ αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός (20.00) για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ρωσική ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού και έχει σκοπό να κάνει τη «ζημιά» και στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον ταλαντούχο Εβγκένι Βορόνοφ λόγω τραυματισμού, όμως ο προπονητής της Ζενίτ, Χοάν Πλάθα, τόνισε πως πλέον ο Παναθηναϊκός γνωρίζει «πόσο επικίνδυνοι μπορούμε να είμαστε».

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» έφθασαν χθες το πρωί στην Αγία Πετρούπολη χωρίς τον Νίκο Παππά, που δεν ακολούθησε την αποστολή. Ο Ελληνας γκαρντ συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών του στην Αθήνα για να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατόν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το παιχνίδι δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην ομάδα που έχει χτίσει ο Πλάθα: «Η Ζενίτ είναι μια καλή και δυνατή ομάδα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες και χρησιμοποιεί ορισμένα συστήματα πάρα πολύ καλά, καθώς επίσης και διαφορετικά σχήματα. Από την άλλη, όμως, κι εμείς έχουμε κάποια πράγματα που μπορούμε να εκμεταλλευθούμε απέναντί τους. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντί της».

Ο πρωταγωνιστής του «Τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με το Μιλάνο, Τζέικομπ Ουάιλι, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να διδαχθεί από τις προηγούμενες ήττες και να είναι συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα και ειδικά στο τελευταίο», τόνισε για να προσθέσει: «Χάσαμε δύο πραγματικά πολύ κλειστά παιχνίδια, αλλά θεωρώ πως δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να μάθουμε από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε τα δύο αυτά παιχνίδια απέναντι σε Βιλερμπάν και Αρμάνι, προκειμένου να μη ξαναγίνει στο μέλλον».

• Ταίλερ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ εξετάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει το ρόστερ του τις ερχόμενες ημέρες. Ο 29χρονος Αμερικανός πρώην ΝΒΑερ, Ριντ είναι ο εκλεκτός των «ερυθρολεύκων» για τη θέση «5» πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Ολυμπιακός και με τον 34χρονο Ρότσεστι. Στη μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία του ποντάρουν οι «κόκκινοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή