Βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ, κυρώσεις μετά το ντέρμπι

Βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ, κυρώσεις μετά το ντέρμπι

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε θολά νερά ταξιδεύει η ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Ενωση όχι μόνο δεν πηγαίνει ήρεμη στο Καραϊσκάκη, αλλά καλείται να βρει τον τρόπο να καθαρίσει τη σκόνη που σηκώθηκε εξαιτίας του Βράνιες και του περιβόητου πλέον πάρτι που οργάνωσε τη Δευτέρα.

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τον Βόσνιο καθώς και με άλλους πρωτοκλασάτους –και όχι μόνο– παίκτες, οι οποίοι ξέφυγαν από τα όρια, και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, αλλά και με την εικόνα της… αποσύνθεσης που παρουσίασαν να τραγουδούν ημίγυμνοι και μεθυσμένοι.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κυρώσεις βάσει του εσωτερικού κανονισμού, όπως ενημέρωσε και η ίδια η ΠΑΕ, αλλά ίσως αυτό να συμβεί μετά το ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους».

Ομως, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Ο Πέτρος Μάνταλος έμεινε και χθες στα… πιτς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα. Εκτός προγράμματος έμειναν χθες ο Ζεράλδες και ο Βέρντε, με τον Πορτογάλο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη δεξιά γαστροκνημία και τον Ιταλό να πονάει στον αριστερό προσαγωγό, όμως, όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξει κώλυμα με την παρουσία τους στον κυριακάτικο αγώνα.

Τα προβλήματα που υπάρχουν έχουν μέχρι στιγμής αναγκάσει τον Κωστένογλου να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Το 4-2-3-1 και το 3-5-2 μοιάζουν να είναι τα δύο επικρατέστερα, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα έχει ή όχι στη διάθεσή του τον Πέτρο Μάνταλο, του οποίου η παρουσία σε τέτοια κρίσιμα ματς αποτελεί βαρόμετρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή