Η Nissan αποκαλύπτει τo πρωτότυπο Ariya, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Η Nissan αποκαλύπτει τo πρωτότυπο Ariya, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Nissan αποκάλυψε το Ariya Concept, ένα EV crossover με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που προσφέρουν πανίσχυρη επιτάχυνση, βραβευμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού και με μια εμφάνιση που σηματοδοτεί την ολική “επανεκκίνηση” στο σχεδιασμό της μάρκας.

Το νέο Nissan Ariya Concept, που παρουσιάστηκε στο 46ο  Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, σηματοδοτεί την ανατολή μιας νέας εποχής για τη Nissan, καθώς η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τη φιλοσοφία της, ενόψει της επόμενης εξελικτικής φάσης στην αυτοκίνηση.
Το Ariya Concept διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και ένα πλαίσιο που αποπνέει την καθαρή φύση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ενσωματώνει το όραμα του Nissan Intelligent Mobility για την ατομική μεταφορά,  όπου η ηλεκτροκίνηση και η ευφυΐα των οχημάτων θα προσφέρουν απρόσκοπτη και ταυτόχρονα προσαρμοσμένη ταξιδιωτική εμπειρία,  χωρίς ατυχήματα ή επιβλαβείς εκπομπές ρύπων.
Αν και είναι ένα πρωτότυπο όχημα, το εντυπωσιακό στυλ του crossover EV και τα ασυνήθιστα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία θα μπορούσαν να το κάνουν να φτάσει στο στάδιο της παραγωγής,  στο εγγύς μέλλον.
Tο δυναμικό προφίλ του οχήματος, συμπληρώνουν οι πεντάκτινοι, 21 ιντσών τροχοί αλουμινίου, με ειδικής κατασκευής ελαστικά. Μια χαμηλή, κομψή οροφή χαρίζει την απαραίτητη αεροδυναμική στο όχημα.Η Nissan αποκαλύπτει τo πρωτότυπο Ariya, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο-1Το στυλ της πίσω όψης του Ariya Concept δεν θυμίζει σε τίποτα παραδοσιακό SUV, έχοντας μια απότομη κωνική στήλη C,  που συνδυάζεται άψογα σε ένα μυώδες οπίσθιο πλαίσιο. Μια ενιαία  φωτεινή “λεπίδα” με σκουρόχρωμο φακό,  “αγκαλιάζει” το πλάτος του αμαξώματος. Ο φωτισμός των πίσω φτερών και η αεροτομή, κάνουν αμέσως αντιληπτή την ισχύ του οχήματος.Η Nissan αποκαλύπτει τo πρωτότυπο Ariya, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο-2 Αν και είναι ένα πρωτότυπο όχημα, το εντυπωσιακό στυλ του crossover EV και τα ασυνήθιστα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία θα μπορούσαν να το κάνουν να φτάσει στο στάδιο της παραγωγής,  στο εγγύς μέλλον.
 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή