Με 32 πρεμιέρες η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

Με 32 πρεμιέρες η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα μοντέλα (150) και καινοτόμες τεχνολογίες θα βρίσκονται από τις 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (αίθουσα ξιφασκίας) στο Ελληνικό. Συνολικά 32 πανελλαδικές πρεμιέρες δίνουν το στίγμα της μοναδικής ενημέρωσης και απόλαυσης στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019». Η έκθεση υποστηρίζεται από τους Ελληνες εισαγωγείς αντιπροσώπους και κάθε χρόνο παρουσιάζει την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν νέα μοντέλα από τις: Alfa Romeo, BMW, Dacia, DS Automobiles, FIAT, Ford, Hyundai, Jeep, KIA, Mazda, Mercedes, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Η φετινή διοργάνωση θα δώσει πολλά μηνύματα στο κοινό που θα την επισκεφθεί για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν.

Το βελτιωμένο επιχειρηματικό κλίμα και η πρωτοφανής αυξητική τάση των πωλήσεων των καινούριων αυτοκινήτων συμβάλλουν στην πληρέστερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας και προβολής της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι 32 πανελλαδικές πρεμιέρες είναι ρεκόρ και μοναδικός πόλος έλξης για να έλθουν οι επισκέπτες της έκθεσης πιο κοντά στο αυτοκίνητο.

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

* Η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή: 15.00-21.00 και Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή