Κατάρρευση ΠΑΟΚ, ήττα και από Νεπτούνας

Κατάρρευση ΠΑΟΚ, ήττα και από Νεπτούνας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελούν… πολυτέλεια για τη δυναμικότητα της φετινής ομάδας του και τονίζουν τις μεγάλες αδυναμίες που έχει δείξει από την αρχή της φετινής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε χωρίς νίκη στην τρίτη αγωνιστική και γνώρισε τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του από τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα (72-94), έχοντας αρχίσει να χάνει τις περισσότερες πιθανότητες βαθμολογικής ανάκαμψης του για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι έχαναν με διαφορά 21 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (11-32), κατέβαλαν υπερπροσπάθεια στο δεύτερο και μείωσαν σε 39-45 (επιμέρους σκορ 28-13), αλλά η λιθουανική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο (53-73 στο 30΄) και περιόρισε τη μοναδική αξιόπιστη απειλή του αντιπάλου της, τον Αμερικάνο Ανταμ Σμιθ (19 π.). Η Νεπτούνας είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Γκαΐλιους 13, Ολισεβίτσιους 12, Γκαλντίκας 11, Μασιούλις 11, Ντειλικάιντις 10).

• Αντίδοτο από την ευρωπαϊκή πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ (3η αγωνιστική) αναζητεί εναγωνίως η ΑΕΚ για την αρνητική αρχή των τεσσάρων ηττών που έχει γνωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και υποδεχόμενη σήμερα (19.00) στο ΟΑΚΑ την περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης Αντβέρπ. Η ομάδα στοχεύει στην αγωνιστική ανάκαμψή της, καθώς και στην επιστροφή στις νίκες. Ο τεχνικός της ΑΕΚ (μία νίκη – μία ήττα) Ηλίας Παπαθεοδώρου δέχεται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας, παρά τις εννέα μεταγραφές που έχουν γίνει.

• H «αναρρίχηση» του Προμηθέα στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου στο Γιούροκαπ, ύστερα από την επιβλητική νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, δημιουργεί ανάλογες προσδοκίες διατήρησης της πατρινής ομάδας στην κορυφή. Για την τέταρτη αγωνιστική, ο Προμηθέας (τρεις νίκες – μία ήττα) θα δοκιμαστεί σήμερα (20.00) στην έδρα της Ανδόρας (δύο νίκες – δύο ήττες) και ο προπονητής του Μάκης Γιατράς θα χρειαστεί να κάνει την απαραίτητη διαχείριση στον χρόνο συμμετοχής των παικτών του, λόγω των συνεχών αγώνων που δίνουν. Νέος παίκτης του Προμηθέα είναι ο Αμερικάνος Τζέραλντ Ρόμπινσον (30 χρ., 1.85) που έπαιξε στη Μονακό, τα δύο τελευταία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή